Cărți pentru adulți

Gala anuală de la București este cel mai important eveniment din industria cărții din România. Anul acesta s-a desfășurat pe 18 aprilie în prezența editorilor, jurnaliștilor, strategilor de conținut și bloggerilor.

Evenimentul este menit să celebreze industria literară din România și realizările ei din ultimul an. În cadrul acestui eveniment au fost prezentate în total 115 cărți, care au prezentat câteva bestselleruri precum „Fata cu o mână” de Alina Petrescu.

Cel mai mare târg de carte din România, Gala Industriei Cărții din România (RBIG), tocmai și-a încheiat a doua ediție.

Mulți oameni participă la evenimentul anual, care acum urmează să devină un eveniment internațional. Festivalul oferă, de asemenea, un impuls industriei editurii de carte din România, mulți editori participând chiar la expoziție.

Festivalul a fost organizat de Asociația Editorilor din România și Gala Press în perioada 29-30 noiembrie la Pheonix Park din București.

Industria cărții din România a sărbătorit cea de-a 10-a ediție a Galei Industriei Cărții pentru Adulti.

Evenimentul a fost organizat de Institutul Cultural din România și găzduit de Asociația Editorilor din România. A reunit editori, autori, traducători și ilustratori pentru a discuta despre starea actuală a industriei editoriale din România.

Gala Industriei Cărții din România a fost lansată în 2015 și are loc anual la 1 octombrie pentru a sărbători anul publicării. Evenimentul a fost sărbătorit de numeroși editori și scriitori din toată Europa și găzduiește o mare varietate de evenimente precum licitații și prelegeri care discută subiecte precum literatură europeană, traduceri, premii literare etc.

În 2017, a avut loc pentru prima dată Gala Industriei Cărții din România. Prezintă România ca un loc bun pentru afaceri și investiții.

În viitor, România ar putea avea un avantaj competitiv în Europa datorită costului scăzut al vieții și a forței de muncă calificate.

Gala Industriei Cărții pentru Adulti, cunoscută și sub numele de RIAG, a fost lansată pentru a ajuta industria să se dezvolte și pentru a îmbunătăți calitatea cărților pentru cititori. Evenimentul are loc anual în noaptea de 16 noiembrie. Este o oportunitate atât pentru autorii consacrați, cât și pentru cei noi de a veni împreună cu editori, vânzători de cărți, distribuitori și alții pentru a face schimb de idei, a explora modalități de a lucra împreună mai eficient și a discuta subiecte legate de crearea unei literaturi care respectă demnitatea umană.

Prima editie a acestui eveniment a avut loc in 2007 la Hotel Intercontinental Bucuresti. A fost organizată de Asociația Gala Industriei Cărții din România (RIAGA) cu sprijinul Ministerului Culturii și Centrului Național pentru Protecția DPI din subordinea Secretariatului General pentru Patrimoniul Cultural.

În 2017, la București a avut loc Gala Industriei Cărții Românești. Acesta este un mare eveniment care reunește editori și scriitori din întreaga lume pentru a discuta despre chestiuni legate de industria cărții.

În 2017, la București a avut loc Gala Industriei Cărții Românești. Acesta este un mare eveniment care reunește editori și scriitori din întreaga lume pentru a discuta despre chestiuni legate de industria cărții.