Înscrieri – a doua ediţie a Galei Industriei de Carte din România

Ne bucurăm să vă invităm să participaţi la cea de a doua ediţie a Galei Industriei de Carte din România „Bun de Tipar”.

Înscrierea proiectelor în competiţie are loc în perioada 18 februarie-15 martie 2013, iar spectacolul de decernare a premiilor este plănuit pentru data de joi, 25 aprilie, în Aula Bibliotecii Naţionale.

Organizată de Federaţia Editorilor din România şi Asociaţia Headsome Communication, în parteneriat cu Ministerul Culturii şi Patrimoniului Naţional, Asociaţia Naţională a Bibliotecarilor şi Bibliotecilor Publice din România, „Bun de Tipar – Gala Industriei de Carte din România” îşi propune să marcheze reuşitele anuale ale industriei de carte din România.

Sponsor principal: Dacia.

Profesionişti ai cărţii – editori, autori, traducători, graficieni, tipografi, librari, bibliotecari sau specialişti în vînzări, marketing şi comunicare – vor avea ocazia să se bucure de recunoaşterea colegilor de breaslă şi a publicului în această gală dedicată excelenţei editoriale.

La cea de a doua ediţie, intră în concurs produsele editoriale ale anului 2012. Sînt invitate să participe toate editurile care sînt înregistrate, publică şi difuzează carte în România (inclusiv cele din Republica Moldova care au o filială în România), tipografiile care au sediul în România, bibliotecile autohtone, librăriile care au sediul pe teritoriul României, precum şi cele online întregistrate ca firme româneşti, plus platformele online dedicate promovării cărţilor.

Adresa către care trebuie trimise proiectele înscrise în competiţie:

Asociaţia Editorilor din România (str. Dr. Iacob Felix nr. 97, bl. 17A, sc. A, et. 1, ap. 7, sector 1, 011035 Bucureşti), cu menţiunea „Gala Bun de Tipar”, ediţia a II-a.

Pentru informaţii suplimentare: Headsome Communication

office@headsome.ro, 0722.539.011 (Ioana Gruenwald), 0722.609.478 (Oana Boca).

 

Lasă un răspuns